Spar op til 89% på mad, basisvarer, slik og drikkevarer

Ingen kan længere være i tvivl om, at priserne er steget, og at de er steget meget. Faktisk har inflationen ikke været højere i hele 40 år, og det er noget, de fleste kan mærke. Hvad kan man gøre i en sådan situation, for mad skal man jo have? Det ser vi nærmere på her, så læs med og få gode råd.

Der er flere ting, man kan overveje for at få pengene til at slå til, og selvom den enkelte ting måske ikke synes af meget, bliver det alt sammen til noget, for som det gamle ordsprog lyder – mange bække små gør en stor å.

Spar penge med rabatkoder

En af de ting, man kan gøre, er at prøve at få fingrene i en rabatkode til den butik, man gerne vil handle i. Det er lige, hvad du kan hos onlinesupermarkedet Motatos, som blandt andet sælger mad, slik og drikkevarer. Her er varerne i forvejen billige, men med en rabatkode bliver det endnu billigere. Hent en Motatos rabatkode og få 14% ekstra rabat, når du handler.

Køb ind på tilbud

Der kan også være mange penge at spare ved at læse tilbudsaviser og gå efter de varer, der er på tilbud. De fleste varer som eksempelvis havregryn, mælk, æg, mel og kød kommer jævnligt på tilbud, og med lidt snilde kan du faktisk næsten helt undgå at betale fuld pris for dine varer. Kolonialvarer som kaffe og havregryn kan holde sig længe, så her kan du med fordel købe flere pakker, når der er et godt tilbud. Sørg dog for at opbevare det korrekt, så der ikke kommer dyr i eller det får fugt.

Det kan du også gøre

Endelig er det også værd at have de gode råd om at spise op og bruge sine rester, når man laver mad. Vær kreativ, og læg gerne de ting, der skal spises først, forrest i køleskabet, så de ikke bliver væk og bliver dårlige, inden man får dem brugt. Hvis du køber meget takeaway, kan du i stedet gå i køkkenet og selv kokkerere, for her får du langt mere for pengene, og i mange tilfælde bliver dine måltider også sundere, hvis du benytter gode, friske råvarer og minimerer kødforbruget.

Free photos of Shopping


Der er altså flere ting, man kan gøre for at få enderne til at mødes, og med disse simple råd får du mere for dine penge.

https://pixabay.com/photos/shopping-spending-till-slip-879498/

Der er lukket for kommentarer.