Online supermarked med levering samme dag

Online supermarked med levering samme dag er jo et ønskescenarie. Så slipper man for at planlægge og kan bare bestille om formiddagen og få det lidt senere på dagen. Måske endda med 1 times levering. Det kommer, men endnu har ingen denne flotte service i hele landet. Nogle få online supermarkeder har levering samme dag, men det er begrænset til specifikke områder, hvor de holder til.

Tjek hvilke online supermarkeder der har levering i dit område og tjek om de kan lavere samme dag.

vogne

Slip for det sure slid med køer og vognmønter og tomme flasker i flaskeautomater der ikke virker. Slip for tomme hylder og småt udvalg. Køb ind digitalt og få det bredeste sortiment og gode priser. Priser er generelt faldende og med udbydere som Shobr, så kan du få levering helt gratis, hvis du køber for over 300 kr.

Held og lykke med dit indkøb.

Ps. Dette indlæg er lavet i juli 2016 – Det er derfor meget tænkelig at tingene har ændret og at der findes online supermarkeder med levering samme dag. Vi forsøger at opdatere denne hjemmeside jævnligt, men da tingene ændrer sig uden varsel, så kan vi ikke have alle information opdateret hele tiden.