Dagligvarer til døren

Dagligvarer til døren, ja tak. Men der er en række spørgsmål og udfordringer jeg gerne vil dele med dig.

Hvor i landet bringer de dagligvarer til døren?

Næsten hele landet er snart dækket. Fx dækker Osuma 4 mio. danskere. Udkantsdanmark og ikke brolagte øer er dog typisk ikke dækket. Priser starter fra 0 kr. og generelt er udbringningen meget billig selvom det svinger fra udbyder til udbyder. På oversigten kan du se hvor i landet de enkelte online supermarkeder leverer til.

Ligesom at der er stigende popularitet omkring det at få leveret dagligvarer til døren, så har en række firmaer specialiseret sig i såkaldt måltidskasser, hvor ingredienserne til lækre madretter nøje pakkes, så du nemt kan tilberede specifikke måltider. Det er at flere mad-specialister spået til at blive fremtidens store forbrugertrend. Se listen over firmaer, som tilbyder måltidskasser her.

Bringer de varerne helt ind til døren eller kun til kantstenen?

Er du svagseende, dårligt gående eller har knas med ryggen, så skal du være opmærksom på hvor bogstaveligt det enkelte supermarkeds regler er omkring deres dagligvarer til døren princip.

Typisk gælder det at de varerne bliver leveret direkte til din hoveddør i frost- og plasticposer. De kan enten stille dem ved hoveddøren eller levere i poserne. Bemærk du dog skal være hjemme på afleveringstidspunktet. Et firma som Osuma tilbyder til med også at chaufføren kan hjælpe med at pakke ud og stille varerne i køleskabet.

Prøv fx Økologisk supermarked