Aftensmad leveret til døren

Aftensmad leveret til døren er dejlig nemt og bekvemt. Her tænker jeg naturligvis ikke på pizza, burger eller anden take-away, som bestemt og er dejligt i ny og næ. Nej jeg tænker på måltidskasser, som i stigende grad vinder indpas i dansk madkultur. Flere og flere firmaer har specialiseret sig i at lave spændende, nemme og lækre måltidskasser, som ugentligt bliver leveret til døren. Du kan så selv bestemme om du fx vil have 4, 6 eller 7 måltider med i kassen. Så får du ingredienser, tilberedningsvejledninger og slipper for madspil og indkøb.

Jeg har lavet den komplette oversigt over alle madfirmaerne. Se alle måltidskasser her

Måltidskasser har kun fokus på aftensmad – det er fælles for alle udbydere. Men de adskiller sig på andre punkter. Uanset om du vil have sund aftensmad leveret til døren, eller økologisk aftensmad leveret til døren eller børnevenlig mad eller noget helt fjerde, så er efterhånden, så mange firmaer, som tilbyder aftensmad leveret til døren. Du kan få det dyrt og du kan få det billigere end Netto.

Problemet med disse service har tidligere været at de var for ufleksible og man tit fik varer, som man ikke kunne lide. Men nu kan man selv i mange tjenesterne selv sammensætte sin levering, så du får både nogle sikre gode retter og noget aftensmad, som udfordrer dig lidt. Tag fx retnemt.dk, som har fået en stort flot udvalg af retter, som skiftes ugentligt. Her kan du selv vælge, hvilke råvarer og madretter du ønsker at få leveret til døren.

aftensmad leveret til døren

Aftensmad leveret til døren

Færdig aftensmad leveret til døren

Nogle af madfirmaerne, laver også færdige retter, som blot skal opvarmes, hvis du er til den slags.