Coop Mad – Mad.Coop.dk

Beskrivelse: En bestilling hos mad.coop.dk

Herunder finder du min oplevelse med at bestille mad fra Mad.Coop.dk. Lad mig starte med at sige, at det var en meget god oplevelse til 5½ ud af 6 stjerner.

Coop mad

Sådan foregår selve indkøbet på Mad.coop.dk

Så gik jeg i gang med at handle. Fint overblik. Man kan justere antal varer i kurven via plus og minus symbolerne. Coop har også fint brug af ikoner til nøglehul, økovarer, discount, tilbudsinfo (fx 3 for 2’s pris). Kun ganske få varer var udsolgt, hvilket ikke er unormalt. Dog var enkelte varer stadig uden foto, hvilket er lidt kikset. Selv betaling og valg af levering var meget nemt. Man skulle blot vælge leveringsdag og så vælge mellem de angivne tidsintervaller.mad.coop.dk

Leveringen af varer kom som aftalt

Leveringen skete via Post Danmark i en klassisk gul postbil. Det regnede, men det var ingen hindring.
IMG_1001 IMG_1004

Varerne transporteres i kasser og leveres i gennemsigtige poser. Glasflaskerne har beskytter omkring sig, hvilket er en fin service. Alle varerne var der. Det eneste minus var at 2 1½-liters sodavand kun var ½-liters, hvilket var min egen fejl, men de kunne godt gøre mere ud af opdelingen på deres hjemmeside. Ligeledes kom jeg til at købe kaffe som var hele bønner og jeg har ikke en kaffegrinder. Det ville jeg have opdaget i butikken, da posen jo føles en del anderledes. Så igen er det noget med at oplyse det mere iøjnefaldende.

IMG_1009IMG_1007 IMG_1008

Efter jeg havde handlet fik jeg en kvittering og det var en god brugevenlig oplevelse. Den skulle beregne rabat på mit køb via voucherkode og det fungerede fint. Koden gjaldt ikke rabatvarer og pant, hvilket Coop.dk også fint udregnede. Stor ros til den tekniske løsning på mad.coop.dk for at der ikke var nogle løse ender eller børnesygdomme, hvilket der jo tit er på 1. generations websites.
kvittering

Efter ordren var lagt kunne jeg gå ind og se status på levering og køb. Og jeg kunne da også lige nå at putte et par yderligere varer i kurven. Jeg testede køb at alle de svære ting, som glasflasker, æg, brød, creme fraiche, avokadoer, chips, frostvarer og Daim. Varer som let ødelægges under transport, det klarede alle skærene uden anmærkninger.

ordrer

Oprettelsen var nem og hurtig. Igen stor ros til brugervenlighed og ingen teknikbøvl på Coop’s madside.mail minus 1

 

 

 

 

 

 

 

Nogle dage efter købet fik jeg en mail med evaluering. Den fik smiley, da jeg ikke havde noget nævneværdig at sige negativt. Stor udvalg, god service, god levering, varerne var på lager, styr på teknik og brugervenlighed. Jo Coop skal nok blive en seriøst konkurrent til Nemlig.

mail  evaluering

Jeg fik fakturaen på mail efterfølgende og det var også godt.mail1

 

Så alt i alt en stor flot strittende tommeltot herfra til Coop.dk’s madunivers.

Mad.Coop.dk