Nem aftensmad – Sådan får du det nemmest

Okay – Vi skal have nem aftensmad

nem-aftensmad

1. Vi bestiller mad udefra – Nej, så bliver det dyrt og usundt

2. Vi finder nogle nemme opskrifter på internettet, fx via en madblog også laver vi det selv – Nej, så skal du jo stadig købe det ind og smide resterne ud, fx den store pose rødløg, hvor du kun brugte 2 løg.

3. Færdige måltidskasser til døren med præcis det indhold som passer til din familie og hvad i ønsker af mad. – JA TAK. Det er en nem aftensmad

Så her er en guide til køb af måltidskasser:

Der findes mange leverandører af måltidskasser og nogle leverer blot en flok ingredienser, som fx Aarstiderne eller Gris og Ko. Men der findes også dem som er gået all-in på nem aftensmad, som fx Retnemt eller Familie måltider.

Nem aftensmad – det skal du være opmærksom på

Du vil gerne have det skal være nemt. Dvs. at du ikke skal handle ind, hvilket er den helt store tidsrøver. Du skal ikke planlægge madretter, hvilket heller ikke er super nemt, hvis det skal være bare lidt inspirerende. Ellers løber du sur i frikadeller og spaghetti på den lange bane.

Så hvis det skal være nem aftensmad, så er madplaner og madindkøb ude af ligningen. Pizzafælden skal vi også fjerne, med mindre du godt kan lide slankekure.

Den sidste ting er madlavning og oprydning. Ja med MacD og Pizza slipper du for det, men det er jo heller ikke holdbart. Madfirmaer som fx Retnemt har gjort det til sit speciale at lave tilberedningsvejledninger, som gør det super nemt. På den måde kan du hver dag udvælge en ret, som den tilberedningstid du ønsker og madlavningsdelen er nem idet du blot skal følge en anvisning. Du kan istedet bruge hovedet på at se TV2 News i baggrunden eller snakke med dine børn.

nem-aftenmads-bornevenlig

Nem aftensmad handler også om opvask. Der kan vi desværre ikke hjælpe. Men hvis du er smart, så har du købt en stor omgang plastik service, som du kan benytte i ny og næ, hvis det skal være rigtig nemt. Så er det kun potter og pander eller spækbrætter du skal rydde op.

Engang imellem kan du skifte, så du i periode får grønt, økologisk eller fisk. JA eller hvad du nu har lyst til. Jeg har samlet hele listen af firmaer, som har måltidskasser.

Held og lykke med at gøre din aftensmad til en nem aftensmad.

nem aftensmad