Køb ind online

Siden 2010 er mulighederne for at købe ind online kun blevet bedre. Køb ind online her i år (2018) er blevet langt bedre. Flere udbydere og muligheder, større udvalg, bedre levering og priser, hvor alle kan være med.

Jeg har lavet en liste over de bedste steder at købe ind online, hvis du vil handle online istedet for en traditionelt supermarked. Så find et online supermarked, fra min liste.

Jeg har også lavet en række anmeldelser, så du kan se, hvad du kan forvente. Herunder ser du et billede fra min anmeldelse af Coop Mad.

Hvorfor skal du købe ind online?

Der en række fordele, hvis du sammenligner med de traditionelle supermarkeder. Her har jeg listet de vigtigste:

  • Hvis du er typen, der kommer til at impulskøbe dumme, irrelevante dimser – eller slik og søger, så køb ind online – der sker det næsten aldrig.
  • Spar penge. Netop pga. ovenstående, så er prisen ikke en undskyldning længere. Dels er prisen på niveau med de dyre supermarkeder og fragten nu også til at betale. Hvis du kan lide at være tilbudsjæger, så er der også mulighed for at få prisen ned på niveau med Netto og Fakta.
  • Slip for p-bøder, køb af poser, parkeringsbesvær, benzin, grædende børn, sure kassedamer, fejl med kassebonen, “kan vi få åbnet en kasse til”, penge tilbage i receptionen,
  • Gør det udenfor lukketid, i bussen, i toget, på wc, i frokostpausen
  • Slip for at slæbe, lange arme, ondt i skulderne, poser der skærer sig ind i fingerne

Så slutteligt, så er der ikke andet for end at du prøver det af. Prøv nogle forskellige online supermarkeder, så ved, hvilke, der bedst passer til dig.