Få dine daligvarer på 10 minutter

Kender du følelsen, når man har glemt noget vigtigt til aftensmaden og skal i gang med at lave mad? Så er det godt at vide, at der findes en række apps og hjemmesider, som kan hjælpe dig med dine dagligvarer. Dagligvarerne kan nemlig bestilles online, og du kan få dem leveret lige til døren på 10 minutter eller mindre. På den måde kan man spare tid og undgå unødige besøg i supermarkedet. Det er dog ikke alle varer, som kan bestilles online, men langt de fleste af dem kan. 

Gorillas leveringstjeneste

Gorillas er en leveringstjeneste, som leverer dagligvarer på 10 minutter eller mindre, efter du har foretaget din bestilling. På nuværende tidspunkt er Gorillas kun tilgængelig i København i Danmark. Så hvis du skulle befinde dig på de kan kanter, kan du bruge rabatkode Gorillas for at få 100 kroner i rabat på din bestilling.

Det hele starter med at du søger efter “gorillas” i App Store eller Google Play og downloader app’en. Herefter opretter du dig som bruger og indtaster rabatkoden. Priserne er meget lig dem, der er i de normale supermarkeder, man kender. Der findes i øjeblikket ikke rigtigt nogen services, der ligner Gorillas, da det er en unik tjeneste, man klart bør drage fordel af, hvis man skulle have muligheden for det. 

Få mere tid ved at slippe for indkøb

En af de ting, der typisk kræver meget tid og energi, er indkøb. Dette gælder især, hvis man skal handle ind til en stor familie eller måske har et arbejde, hvor man ikke har så meget tid til at handle ind. Her kan det være en god idé at overveje at få leveret sine daglige eller ugentlige indkøb lige til døren. På denne måde slipper man for at skulle bruge sin fritid på at handle ind og kan i stedet bruge sin fritid på noget andet.

Derudover kan det også være en stor fordel, hvis man ikke bor i nærheden af et supermarked eller en grønthandler. På denne måde kan man nemlig få leveret sine daglige eller ugentlige indkøb lige til døren uden at skulle bekymre sig om transporten af varerne hjem.

Ingen minimumsordre

Der er ingen minimumsordre ved at bruge Gorillas, men der er dog et fast leveringsgebyr på 29 kroner.

Måske har du ikke altid tid til at handle ind, eller også glemmer du bare nogle ting. Men med en app som Gorillas kan du bestille dine dagligvarer og få dem leveret på blot 10 minutter. 

Der er lukket for kommentarer.