Billige Måltidskasser

Vil du have billige måltidskasser?

I takt med at antallet af udbydere af måltidskasser er steget, så er der sket 2 ting. 1. Der er kommet flere niche-måltidskasser, som enten slår sig op på fisk, køb, vegan, raw eller andet. 2. Prisen er blevet et stigende konkurrenceparameter for udbyderne.

Under tiden er det voksende marked for måltidskasser dog også vundet indpas hos et enkelt online supermarked eller to. Fx har Coop Mad fået lavet måltidskasser.

Jeg har lavet en liste over de bedste udbydere af måltidskasser – blandt de mere billige udbydere er fx Retnemt.dk

En helt anden mulighed er at du laver dem selv. Lyder det kompliceret og uoverkommeligt? Det er det slet ikke. På madling.dk kan du se madplaner hver uge, som er både lækre, nemme og børnevenlige hverdagsretter. Hvis du ikke kan lide denne uges madplan, så kan du blot tage en af de forrige ugers madplan. Derefter, så går du ind på en af de store online supermarked, fx Coop Mad, hvor du så selv skal stoppe de varer i kurven, som du har behov for. Så kan du samtidig få køb dine andre fornødenheder. Eneste ulempe er at du ikke får nøje afmålte dosis’er til dine måltider. Fx så ender du altid med halv net med rødløg, som ligger om mugner i et skab.

Så skal du have billige måltidskasser, så hop over på min liste over måltidskasser, hvor jeg også har puttet rabatkoder ind til de fleste udbydere, så du kan få dine bestillinger med op til 25% rabat. Med tiden vil der komme endnu flere billige måltidskasser. Det er det enkeltstående marked indenfor dagligvarer, som er i størst vækst. Og vigtigst af alt, så er det nemt at komme i gang. Hvor det tidligere krævede en større vognpark til levering, så er der i dag flere firmaer, som kan hjælpe med levering, og derfor kræver det blot et lille køkken til at pakke varerne i – wupti, så har du et måltidskassefirma. Det gør at det kommer flere og billigere måltidskasser i fremtiden.