Måltidskasser til døren

Vil du også have måltidskasser til døren.

Siden 2016 har dansker med eksplosiv fart tager måltidkasserne til sig og især ideen om at få dem leveret til døren. At få måltidskasser til døren har aldrig været nemmere. Dels er logistikken blevet meget billigere og nemmere for madfirmaerne, da PostNords nye pakkeservice leverer til hele landet fra dag til dag (ikke brofaste øer er undtaget).

For det andet har efterspørgslen af måltidskasser til døren gjort at konkurrencen og kvaliteten er steget. Og øget efterspørgsel giver øget udbud. Idag findes der specielle måltidskasser indenfor sund mad, fiskekasser, grøntsager, fitnessmad, færdiglavet mad som blot skal opvarmes eller mere kulinariske retter.

 Jeg har lavet en liste over alle de firmaer som sælger måltidskasser.

Der er i skrivende stund en ca. 20 firmaer, som laver måltidskasser og det ser ud til at der kommer flere og flere.

Hvad hitter inden for måltidskasser til døren?

Det som for alvor har gjort at måltidskasser er blevet et hit er de services som leveret nemt og god mad som er helt almindelig dansk hverdagsmad. Typisk leveret med udførlige tilberedningsvejledninger, som Retnemt.dk fx gør det. Grundet til at måltidskasser til døren hitter er at de mange fortravlede danske børnefamilier får god og sund mad, uden at slippe for de stressende indkøb. Og netop børnefamilierne har stillet krav om børnevenlig mad, hvilket både familiemåltider.dk og Retnemt.dk har forstået og i den grad har taget til sig.

Og konkurrencen om de gode retter gør også at de store firmaer opruster og allierer sig med kendte kokke og madbloggere om at levere opskrifter til deres måltidskasser, så du ikke blot for en traditionel kartoffel med frikadeller, men får den med de professionelles twist, så hverdagen bliver lidt mere lækker end hverdagsdanskere normalt kan tænke sig til på travl onsdag eftermiddag.

Her er nogle eksempler på madretter og måltider jeg har fundet hos nogle af madfirmaerne:

måltidskasser til hoveddøren

måltidskasser leveret nemt

måltidskasser leveret til døren

måltidskasser leveret

måltidskasser til døren