Dagligvarer online

Hvis du gerne vil i gang med købe dagligvarer online, så læs med her.

Her vil jeg dele nogle tips til, hvordan du vælger det rette online supermarked.

Der er lavet en række anmeldelser af de forskellige udbydere af dagligvarer online. Blandt andet har Politiken og Søndagsavisen lavet nogle sammenlignende undersøgelser af hvem der er billigst når du handler dagligvarer på nettet. Her på siden har jeg samlet en komplet oversigt over alle de store online supermarkeder, som tilbyder køb af dagligvarer online. Hvis du vil gøre det endnu nemmere, så kan du bestille måltidskasser, hvor varerne pakkes individuelt til udvalgt retter.

Tager det lang til at købe dagligvarer online?

Ja, det tager faktisk lidt længere tid end man lige regner med. Du sparer dog stress og jag og kan gøre det i rolige omgivelser. Du får en stort vareudbud og kan købe af dine dagligvarer ét sted. Du kan også gemme dine indkøb og genvælge dem ugen efter, hvilket jo gør man sparer meget tid. Du sparer og penge på benzin, plastikposer og dumme impulskøb.

Bringer de dagligvarerne ud hele døgnet?

De store udbydere af dagligvarer, som Nemlig.com er blevet mere fleksible og har timelevering fra dag til dag. Dog ikke i nattetimerne. Da leveringsbetingelserne ændres hyppigt, så har jeg ikke mulighed for at holde dette website opdateret hele tiden. Det må du undersøge hos den enkelt udbyder af dagligvarer online.

Bringer de dagligvarerne ud i hele landet?

Nej, her er det nogle begrænsninger, selvom det spreder sig med lynets hast. Især de store, som Fx Nemlig.com har et stort dækningsområde. Læs mere om dækning af vareudbringning på siden om Dagligvarer til døren.

Du kan med fordel lave din egen madplan med tilhørende indkøbsliste, så du nemmere og mere målrettet ved hvad du skal købe ind. På den måde kan du købe dine dagligvarer online på 10-15 min. selvom det er større indkøb. Du kan på dagens.dk se gode forslag til madopskrifter, som du nemt selv kan lave.