Shobr.com – Danmarks nye online markedsplads

Shobr.com også bare kendt som Shobr er den nye online markedsplads, der binder dig som kunde sammen med leverandører af dagligvarer via deres onlineportal www.shobr.com. Her kan du købe dagligvarer online og få det leveret lige til døren i hele Danmark. De leverer via PostNord, som er giver en meget fleksibel levering.

Deres fordel er at de sælger direkte fra procent til dig som slutforbruger og dermed er der ikke et traditionelt supermarked imellem, som skal have deres del af kagen. Det giver i sidste ende mulighed for dels et større sortiment, men på den lange bane også skarpere priser. Shobr samler alle indkøb og sørger for at du får én samlet leverance – og det gør det hurtigt og med god service.

Besøg Shobr.com her >shobr

Shobr er altså ikke en normal detailforretning, som du kender fra Netto og Fakta, som køber varer ind for at sælge dem igen. Shobr.com giver leverandørerne mulighed for salg af deres varer og har af samme årsag ikke egne varer eller en stor flåde af lastbiler. På Shobr er det derfor også leverandørerne selv, der beskriver varerne og sætter priserne og giver tilbud til dig som forbruger.

Shobr har ikke nogle politik om sortimentbegrænsninger, som der er i de klassike supermarkeder. Derfor kan de tilbyde fulde sortimenter samt give dig mulighed for at afprøve nye og spændende produktvarianter længe før de rammer detailhandlen. Det er kun et spørgsmål om tid før de har et større udvalg end nogen anden dagligvarebutik. Shobr har fx 30 forskellige varianter af Heinz, eller næsten 400 forskellige produkter fra Urtekram.

Shobr.com har samtidig alle de kendte fordele ved at købe ind online. Du slipper for den lange kø, slæbe tunge bæreposer og stress i din hektiske hverdag. De har samme koncept på varelevering, som Nemlig, Osuma og Irma, hvilket inkluderer forsvarlig pakning og nedkølning efter alle gældende foreskrifter. Uanset om du er hjemme eller ej på afleveringstidspunktet.

Besøg Shobr.com her