Sådan får du dagligvarer på nettet billigst

Hvordan får du dagligvarer på nettet billigst?

Her på sitet bedømmer vi alle de udbydere som sælger dagligvarer på nettet.

Hvem er billigst og hvem har den gode service på sortiment, levering og returnering i fejlvarer.

Vi har lavet en samlet bedømmelse af de største udbydere af dagliverer på nettet. Du finder guiden og sammenligningen under, Supermarked på nettet, hvor du kan se hvem der klarer sig bedst på pris og andre parametre.

Når du kigger på prisen, så kan du i en 1-til-1 sammenligning ikke få lige så lave priser som du kan i dit lokale lavprissupermarked, som Aldi, Lidl eller Netto. Men du skal have noget med i ligningen, når du sammenligner. Fragt kommer oven i, med mindre du benytter fri fragt, som flere har, hvis du køber for over 300 kr. Du skal også tænke på at du ikke betale benzin til din bil alle slidtage på din cykel. Du skal ikke betale for bæreposer og vigtigst af alt er, at du ikke fristes til en masse impulsindkøb, som ikke er nødvendige. En undersøgelse lavet af Dansk Erhverv og Tænk påpeger at impulskøb udgør ca. 22% af dit samlede indkøb. Hvis vi gør regnestykket op, så ender vi med noget nær dødt løb, hvis vi kigger på et indkøb på 900 kr.

Men det kræver at du bruger de online supermarkeder, som er billigst. Du kan se hvem der er billigst i vores oversigt over online supermarkeder.

Oven i hatten kan du undersøge om nogle af dem tager forbrugsforeningskort som betaling. Det giver dig yderligere rabat.

Også har de digitale supermarkeder ligeledes som de fysiske supermarkeder nogle varer på tilbud hver uge, som du med fordel kan købe og spare penge. Du kan også hoppe på bølgen af måltidskasser. Antallet at firmaer der tilbyder måltidskasser er eksploderet det senere år. Så kan du spare indkøb og madplan i samme hug.

grønt