Er det svært at få hverdag og indkøb til at hænge sammen?

Med en hverdag hvor der skal arbejdes, hentes børn og laves aftensmad samt madpakker, kan det være svært at få det hele til at spille. Selvom der er 24 på et døgn, føles det ofte som meget mindre, da 8 af dem skal bruges søvn, 7 af dem bruges på job og skole, hvorefter der er 9 timer tilbage af døgnet som skal bruges på transport, fritidsinteresser, lektier, kvalitetstid med familien, indkøb og forberedelse af aftensmad. Hurtigt har man mistet overblikket, og det kan være svært at få det hele til at hænge sammen. Derfor kommer her et par bud på, hvordan indkøbet kan gøres lidt mere overskueligt.

Inkorporér indkøbet i fælles aktivitet

Kvalitetstid med dit barn kan gøres på mange forskellige måder. Én af dem kunne være at gøre det til en hyggelig aktivitet med børnene at handle ind. I og med at det bliver gjort til en fælles aktivitet, behøver du heller ikke bekymre dig om, hvor lang tid det end må tage at få handlet ind, da det i bund og grund handler om kvalitetstid, som bare er kombineret med det lidt praktiske aspekt i at få købt ind til aftensmad. Så hiv de gamle rulleskøjter frem fra skabet og gør det til en udflugt. Og hvis ikke du har lige har et par rulleskøjter til børnene, kan rulleskjøter børn nemt findes online på nettet i mange fine farver og forskellige modeller.

Måltidskasser eller dagligvarer online

Hvis du ikke lige er rulleskøjte-typen eller gøre-indkøb-til-aktivitet-typen, så findes der heldigvis andre muligheder. Du kan for eksempel købe et abonnement på en måltidskasse, hvor du simpelt og nemt får sendt madopskrifter og de dertilhørende madvarer lige til døren, så du slipper for selv at lave madplaner og bruge timer på forberedelse af aftensmaden. Nemt og overskueligt.

Der er lukket for kommentarer.