Anmeldelse af Økologisk Supermarked

 

Konceptet og udvalget

Fint koncept – det er da til at forstå. Alt er øko og priser er ligeså, det er logisk. Efter at have påbegyndt mit indkøb og have lagt de først 25 varer i kurven slår det mig, at der mangler noget. Der er ikke noget kød? Det var da mærkeligt. Og hey, hvor er alle kølevarerne….og frysevarerne? Hmm… ah det slår mig som kender i branchen at det er af hensyn til pakning, lagerføring og transport. Men så er det bare forkert at kalde sig et supermarked. Så er man mere en helsekostbutik.

Hjemmesiden / indkøbet

Hjemmesiden er nem at bruge og flot design:
økologisk supermarked

De var flere dage om at pakke varerne. Sikkert fordi de ikke havde alle varerne. Så fik jeg en mail om at nogle at mine varer ikke var på lager. Det er altid ærgerligt, når der står at varerne er på lager. Jeg har ved nogle indkøb et kritisk behov for at jeg kan få bestemte varer til bestemte formål. Og så duer det ikke at jeg får besked efter pengene er trukket og varerne er sendt. Oven i købet, så får jeg ikke af vide, hvilke varer, som jeg ikke kunne få. Derimod sender Økologisk Supermarked mig en mail med de varer som de sender. Men men men, da jeg har bestilt over 50 varer, så er det umuligt/besværligt at få en ide, hvilke varer jeg ikke fik. I skrivende stund har jeg stadig ikke nogen ide om hvad der mangler.

Leverancen:

Varer var alle kolonial, dvs. ingen varer krævede køl eller frys, så de kan sendes med normalt fragtfirma. Pakken skulle afhentes i den lokale pakkeshop. Den del var fin nok, men SMS’en om at pakken var modtaget kom fra et firma ved navn, Benjo. Da jeg modtager mange pakker, så er det irriterende at jeg ikke ved, hvilke pakker jeg skal hente. Ja det er en detalje, men stadig ærgerligt.

Varerne var meget omhyggeligt pakket ind. Alle glas var pakket ind i 3-dobbelt boblewrap.

 

 

 

 

 

 

Var alle varerne der? Ja det var de.

Største problem var at komme af med emballagen igen.

 

Produkterne

Produkterne var i fin stand og leverede op til forventningerne. Chips-posen var ikke knust og ej heller riskiksene.

Dog var der begrænset holdbarhedsdato på nogle varer. 14 dage til at nå at spise en jordnøddespread er lige i underkanten.

Konklusion:
Generelt højt niveau med enkelt små kosmetiske skønhedsfejl. Prisen er fint, men også i den høje ende, hvilket ikke er unaturligt for Øko og helsevarer. Så samlet en flot anmeldelse af Økologisk Supermarked, som dog kun får 2 hjerter i koncept, da de ikke, som deres navn ellers antyder, er et supermarked, men mere en traditionel online helsekostbutik.

Der gives hjerter fra 1-5

Pris: ♥♥♥♥

Brugervenlighed: ♥♥♥♥

Koncept: ♥♥

Levering: ♥♥♥♥

Kvalitet: ♥♥♥♥