Anmeldelse af Kokkens Hverdagsmad – måltidskasser

Så fik jeg endelig prøvet Kokkens hverdagsmad, som du finder link på vores side med måltidskasser. Selv bestillingen var rimelig nem og opsigelse af abonnementet og til at forstå. Pris i den gode ende og samlet set en fin oplevelse, vi i privat-regi har benyttet flere gange efterfølgende.

Maden leveres i fine flamingokasser.

Udvalget er lidt spinkelt, hvis du skal have mad til 4+ dage på en uge. De fleste familier vil gerne styre uden om stærk mad, fisk osv. Især med børn. Heldigvis kan man nedjustere antal personer, så man fx. kan vælge at fiskefilet kun skal være til 3 istedet for 4 personer. Så sparer man lidt penge og lidt madspild, hvis en kræsenpind i husstanden ikke kan lide en bestemt ret.

Maden kommer i nummerede poser, bøtter og pakker, så det er til at finde ud af – ligeledes laves der en fin guide til tilberedning, så alle kan være med.

Kvaliteten af råvarer er gode, mens selve kvaliteten af konceptet varierer lidt fra ret til ret. Når man laver måltidskasser med et one-size-fits-all, så skal alt i retten være, som i et storkøkken – alle skal kunne lide det. Ellers i hvert fald flest mulige. Og her kom nogle af retterne og især nogle af ingredienserne til kort. Ja, kommen, persille, korianter, ost og løg smager godt, men det skal være tilvalg i retten og ikke et bærende elementer, som man ikke kan sortere fra. Det er nemlig råvarer, der splitter smagsløgene hos hr og fru danmark og ikke mindst deres små poder.

Her er et par billeder af selv maden – beklager billedekvaliteten, jeg er jo ikke madblogger.

Biksemad med rødbede og bærnæsesovs.
Thairet med en lidt specielt dressing, som jeg personligt elskede.
Kylling med blandede grøntsager var et hit.

Sidst, så kan vel konkludere, at vi (som husstand) er tilfreds 🙂 – men vi ser gerne et lidt større udvalg (bare lidt) og nogle mere “sikre” hitretter, samt en bedre IT-løsning, hvor man nemmere kan sammensætte sin kasse uden begrænsninger af bestemte retter til bestemte dage.

4 ud af 5 stjerner eller 4,5 ud af 6 stjerne – lidt afhængig af om vi kører med den ene eller anden skala.