Levering af måltidskasser

Vil du have levering af måltidskasser?

Levering af måltidskasser er steget i popularitet de seneste år. Måltidskasser med mad færdigpakket til udvalgte retter er super dejligt når man hverdagen er hektisk og overskud til indkøb og madkreativitet udebliver.

Når der samtidig leveres til døren, uden at du behøver at være hjemme, så er der ikke et øje tørt. Levering af måltidskasser er nu blevet så populært at der er så mange firmaer der tilbyder måltidskasser. Den øgede konkurrence gør prisen lavere, servicen skarpere og det danske postvæsen, Post Nord har nu lavet en decideret fragtservice til virksomhederne, så det nu er blevet ok, billigt at få levering af måltidskasser.

Se liste over alle firmaer som tilbyder måltidskasser


 

Andre fordele ved levering af måltidskasser

Ja, du kender det godt!
Du smider resten af løgene ud
Gulerødderne er mugne
Krydderurter er slatne
Rugbrøddet er for gammelt
Salaten er rådden
Fransk hotdog-dressing, som er over holdbarhedsdatoen

Med måltidskasserne, så slipper du for madspildet. De får nemlig kun lige præcis den mængde du behøver og det samme gør alle de andre kunder. Det gør det billigere for dig og det gør det bedre for miljøet.

What’s not to like?

Levering af måltidskasser

Hvordan bliver kasser leveret?

Typisk i flamingo- eller papkasser. Isposer eller frysetørret is efter behov.

Efter aftale, så leveres der til dig personligt, til døren eller efter aftale i fx garage, skur eller lignende.

Leveringen sker typisk i udvalgte timeintervaller eller dagsintervaller. Du skal ikke regne med at få leveret til øer uden bro. De eksakte detaljer kan du se på hver udbyders hjemmeside. Nogle firmaer tilbyder fx kun levering, hvis du allierer dig med mindst 4 andre, så i får leveret samtidig i dit nærområde.

Så held og lykke med din levering af måltidskasser. Og husk at du altid bør supplere dine måltidskasser med basisindkøb, som fx mælk, sukker, morgenmad og så videre…