Måltider i kasser – her kan du købe det

Måltider i kasser er blevet populært. Hvis du fx er en familie på 4, så pakkes dine måltider med tilpassede ingredienser i såkaldte måltidskasser, hvor du kan vælge op til 7 måltider i samme kasse. Typisk er maden til hver måltid fordelt i poser, så du nemt kan tage 1 måltid op og lave maden på “no-time”.

Mange af de populære tjenester, som fx retnemt.dk har tilmeld oppet sig og lavet både udførlige guides, så du hurtigt og lækkert kan tilberede maden. Og derudover så har de allieret sig med dygtige kokke og kendisser fra de førende madblogs, så de måltider i kasser du modtager ikke bare er sovs og kartofler klasket sammen på 10 minutter.

Nej der er kærlighed i det. Og hvorfor kan du være sikker på det? Jo fordi at næste alle de firmaer som leverer måltider i kasser er abonnementsbaserede tjenester, som primært lever af at deres kunder har en abonnement kørende over længere tid. De betyder for firmaerne at de sagtens kan genbruge de gode opskrifter og dyrt indkøbte samarbejde med kendiskokke, da en god spændende variant af Chili con carne kan puttes i deres måltidskasser igen med jævne mellemrum.

Se hele listen over madfirmaer, som sælger måltidskasser

Hvad hvis jeg får måltider i kasser jeg ikke kan lide?

Bare rolig. De fleste af madfirmaerne har gode hjemmesider, hvor du hver uge går ind og vælger, hvilke retter du ønsker at modtage den efterfølgende uge. Der er for de flestes vedkommende et solidt udvalg, så du godt kan finde mad du kan lide, selvom du fx ikke spiser fisk.

Især er børnevenlige måltidskasser kommet på agendaen, da de mange danske travle børnefamilier gerne vil have nemt, sund og lækker mad i hverdagen, men ikke ønsker at prioritere det når hverdagen kører med 110 km/t.

Samtidig med det, så er der en anden fordel med måltider i kasser. Det er at du ikke behøver at købe et helt net med rødløg, når du kun skal bruge 1 rødløg. Det betyder at prisen kan holdes nede og at du støtter op om mindre madspild. For kun få familier kan nå at bruge en helt net med løg på et par uger.

måltider i kasser

måltider i kasser – eksemel på måltid