Nytårsmad – bestilling og levering

Nytåret står for døren og vi vil have ekstra lækker nytårsmad. Her finder du en række links til firmaer, som tilbyder nytårmad til enten afhentning eller levering. Så slipper du for alt besværet og kan koncentrere dig om at fejre det nyt år.

Vi har skiftet de normale supermarkeder ud med de internetbaserede. Der er nemlig en lang række fordele ved at købe mad online. Mere end 23 % af danskerne gør nu deres indkøb af dagligvarer via nettet. Hvis det fortsætter, så vil vi se mange af de fysiske butikker lukke de kommende år.

Nytårsmad til døren
Nu til dags, hvor tiden er en ting vi mangler, så er det at købe ind og køkkenkunsten nogle tidsrøvere. Det skal primært være nemt. Især det at handle er forbundet med stress i en hektisk dagligdag, hvor karriere, efteruddannelse, familie, styrketræning og fritidsinteresser skal balanceres. Netop derfor er det mere bekvemt at gøre sine indkøb i hjemmefra med 24 click og få det kørt til dørtrinnet allerede dagen efter.

Hvad er det så danskerne køber til nytårsmad?
Hvis man tager et kig på udbyderne, så er især måltidskasserne blevet et hit. Allerførst indtog grønt- og frugtkasser Danmark, men de seneste år er færdige måltidskasser blevet populært. Der får du leveret madvarer til hele ugen – 1 måltid for hver dag. På den måde eliminerer man madspild, fordi du ikke ligger inde med 5 avocadoer eller lignende.
En mindre ting vi ser i markedet er forstegt mad, som sælges i foliobakker, som blot skal færdiggøres. Der er en begrænsning på leveringen i landet fra det køkken, hvor det er blevet produceret, på grund af fødevarelovgivningen. Men vi tiljulber det. Primært maden til nytårsaften er populær.
Og så har vi også taget Coop, Nemlig og de andre supermarkeder til sig. De digitale dagligvarebutikker har dog plads til forbedringer. Branchen er stadig umodnet, men vi danskere er bedøvende ligeglade, for de åbenlyse fordele har for lang tid siden udkonkurreret ulemperne. Den stigende interesse betyder at transportomkostningerne sænkes og derved kan fragtomkostninger ikke længere være en årsag til ikke at købe ind hos de netbaserede supermarkeder.

Nytårsmad for enhver smag
Uanset om du er på slankekur, er allergiker, raw-fooder eller noget fjerde, så kan du købe det blandt de mange leverandører af måltidskasser og online supermarkeder. Find det koncept, der passer til dine ønsker. Og vareudbudet bliver kun større. De digitale dagligvarebutikker er jo ikke begrænset af fysisk plads, som et gammeldags supermarked. Mulighederne er populært sagt uendeligt.

Levering til hoveddøren på selve nytårsaften
Hvis vi ser bort fra de småøer, så er mange madfirmaer landsdækkende. Derudover tilbyder de forskellige services for at tilgodese, at din leverance er let og sikker. Med køleelementer, nøjagtig levering og varenet, så er du sikker på at få sit indkøb helskindet frem. Og du behøver ikke engang være hjemme. De kan bare placere dem i din forhave, ved døren eller få en nøgle og låse sig ind. Man kan hos udvalgte udbydere bede dem putte varerne i dit køleskab for ganske få penge.
Mange danskere oplever yderligere at bruge mindre ved at handle ind online, da de går udenom ligegyldige køb, plastikposer, diesel og nedsatte unødvendigheder.
Overvejer du at handle online er der ingen undskyldning. Har du allerede købt hos nogle af dem, så er der masser af gode velkomsttilbud for helt nye kunder hos de andre.

Godt nytår!

nytårsmad