Retnemt er Ret nemt – En anmeldelse af Retnemt.dk

Anmeldelsen er lavet i 2018

Lad det være sagt: Retnemt er ret nemt!

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

Mange tror retnemt.dk hedder rartnemt.dk og det kan man ikke fortænke dem i, idet at nem mad til døren leveret i madret-form, sgu da både er rart og nemt. Og så er det faktisk heller ikke så dyrt.

Retnemt var nogle af de første til at sælge måltidskasser online. De dækker hele landet undtagen ikke-brofaste øer. De har efterhånden fået et ret stort udvalg, så der er noget for enhver smag. De er også blevet mere fleksible.

Retnemt måltidskasser

For omkring 40 kr. kan du få et måltid leveret til døren. Det er da en fair pris. Og du bestemmer selv, hvor mange gange om ugen du vil have leveret mad.

Hvis i er flere og bestiller mere, så bliver det billigere og fragten gratis. Retterne er meget nemme at tilberede og kræver sjældent mere end pander og gryder. I sjældne tilfælde kan der være behov for fx et dørslag eller en hvidløgspresser – men det er normalt de helt gængse stykker køkkenudstyr. Der følger udførlig tilberedningsvejledninger med hver ret.

De har flere spændende måltidskasser at vælge fra, fx eksotisk, billigt, fisk, luksus, sundt, nemt, familie, børnevenlig etc.

Tjek levering til dit postnummer her og se aktuelle retter her.

For nogle kan det være rart i perioder at slippe for at skulle opfinde nye madretter i en hektisk hverdag. Og samtidig sparer man tid på indkøb og ens madspild sænkes drastisk.

OBS: De har som regel introtilbud, hvis du er ny kunde, så du får rabat på de første par leveringer. Jeg har en særlig side med en gavekode retnemt.dk

PS. Dette indlæg er ikke lavet i samarbejde med Retnemt.dk – Det er udelukkende mine egne holdninger.