Indkøb på nettet for ældre | madlevering ældre

Indkøb på nettet for ældre

Der findes en række supermarkeder, som kan skaffe dagligvarer hjem til den del af landet, som lever deres 3. alder. Netop senior-segmentet er særligt stort hos de digital købmænd, da mange gerne vil slippe for besværet og har pengene til at betale de ca. 10-20% ekstra det koster ift. de traditionelle supermarkeder.

Især, hvis ryggen værker eller benene strejker, kan de være en god service. Flere tilbyder endda at sætte varerne helt i køleskabet. madlevering til ældre er kommet i en ny form, hvor de selv kan foretage indkøb nettet for ældre.

Desværre har ingen af udbyderne lavet en standardkurv/fast madordning, hvor man med 1-klik kan få en hel kurvfuld. Man kan genvælge tidligere bestillinger, men ikke andet. De ældre der ikke har en PC eller evnerne til at bestille, må håbe at nogle fra familien vil hjælpe.

Sidst men ikke mindst, så har vi udkantsdanmark, hvor der er svingende leverancer. Hvis ikke du er så heldig at få mad via en hjemmehjælper eller et plejehjem, så har du at håbe at du bor i et område, hvor online supermarkederne, der tilbyder indkøb på nettet, bringer varer ud. Især øerne er prisgivet her – især det ikke brofaste øer. Men tag fx mad.coop.dk, som har en solid landsdækkende levering uden ikke-brofaste øer.

Også simplefeast er endnu et landsdækkende hit, hvor maden er færdiglavet og klar til genopvarmning eller direkte spisning (kold mad).