Sådan får du mere grønt ind i din kost

Dette indhold er sponsoreret

Er du heller ikke vild med at spise salat? Og synes du også, at det er svært at spise alle de grøntsager, som din læge altid siger, at du skal spise? Det er helt i orden ikke at være særlig vild med grøntsager. Men ofte så er det bare, fordi at man ikke er kreativ nok med, hvordan man tilbereder dem. Der er nemlig rigtig mange måder, som du kan tilberede dine grøntsager på, som gør dem mere spændende at spise. Vi har her samlet tre gode måder, som kan hjælpe dig med at spise flere grøntsager uden, at du skal tvinges til at spise salat hver dag.

Supper

Supper er en ofte overset spise, men der burde blive sat meget mere fokus på supper. Derfor kunne det være, at du skulle prøve en suppekur. Der er rigtig mange fordele ved at spise suppe. For det første så er der mange supper, som er baseret på grøntsager. Man kan derfor nemt få spist en masse forskellige grøntsager ved at putte dem i en suppe og spise dem. Derudover så er det også meget nemt at gemme smagen af en grøntsag i en suppe, da man nemt kan krydre den, så den ikke smager af det. Man kan eksempelvis sagtens putte porer og andre grøntsager i en tomatsuppe, da tomaterne vil kunne dække over rigtig mange andre smage af grøntsager.  

Ingefærshot

En anden måde hvorpå du nemt kan sikre dig, at du får en masse gode vitaminer fra grøntsager er for eksempel ved at tage et ingefærshot om morgenen. Det er meget nemt og kræver ikke meget arbejde, men samtidig så er det rigtig gavnligt for din krop. Der er nemlig rigtig mange gode ting i ingefær, som der blandt andet kan hjælpe dit immunforsvar. Det er derfor en rigtig god ide at begynde at tage et ingefærshot om morgenen, når det begynder at blive koldt, da det kan hjælpe med at forebygge sygdom.  

Juice

Juice er en anden måde, hvorpå du nemt kan få en masse gode vitaminer fra frugt og grønt ind i din krop. Det behøver nemlig ikke kun være den klassiske appelsin juice. Der findes nemlig i dag rigtig mange forskellige juice, som også har en masse grøntsager i sig. Så det gælder bare om at være kreativ og prøve dig frem med juice. Du kan også sagtens lave din egen juice, hvis du har en juicemaskine. Det er både rigtig sjovt, da man helt selv kan bestemme, hvad der skal i, og derudover er det også bare mega lækkert med en friskpresset juice. 

Der er lukket for kommentarer.