Undgå belastning af din ryg ved hjælp af en brændekløver

Reklame

Hvis du tit tænder op i brændeovnen eller laver bål derhjemme og foretrækker selv at svinge øksen i træet, er du måske træt af rygsmerter, splinter og vabler, når du kløver dit brænde. Så kunne det være en idé at investere i en brændekløver, som gør arbejdet nemmere for dig og samtidig skåner din krop og fysik. Er du i tvivl om, hvad en brændekløver er, og hvorfor du bør eje én, kan du med fordel læse videre her.

Hvorfor bør du investere i en brændekløver?

En brændekløver er en maskine, der flækker dit træ mere præcist og hurtigere end en økse kan. Det eneste, du skal gøre, når du bruger brændekløveren, er at indføre dit træ, og så gør maskinen resten for dig. Læs mere her. Maskinen er bedre end en økse på mange måder. Blandt andet belaster brændekløveren ikke din krop nær så meget som en økse, så hvis du gerne vil passe på din krop, er brændekløveren i den grad værd at investere i.

Køb den helt rigtige brændekløver

En brændekløver kan fås i forskellige størrelser med forskellig kraft. Køb den brændekløver, der passer til det, du skal bruge den til. De kan også fås til traktor, men er det bare én, der skal bruges derhjemme i mindre grad, bør du kigge på for eksempel en brændekløver med 7-8 tons kløvekapacitet, 50 cm kløvelængde og elektrisk motor. Her får du en løsning, der hverken er alt for dyr eller svær at administrere, når du bruger den i mindre grad. Til den hjemmelige hygge med ild i brændeovnen eller kaminen er de korte stykker også langt de bedste, hvorfor den korte kløvelænge er at foretrække. De korte stykker er lettest at lægge i brændeovnen uden at åbne lugen for meget, så gnister kan flyve ud.

Der er lukket for kommentarer.