Slip for indkøb og bestil din nytårsmenu online

Annonce

Nytåret står for døren, og med denne kommer en festlig aften, som kan tilbringes med gode venner og familie. Det er altid en festlig aften hvor god mad, godt selskab og gode drinks er i fokus. Dog kan det også være ret overvældende at gøre klar til denne brag af en aften. Der skal være styr på pynten, al maden skal laves og serveres, drinksene skal være gode og det hele skal gerne nå at spille inden midnat, hvor fyrværkeriet og fejringen virkelig går løs. Du kan dog lette din egen byrde en anelse: Du kan slippe for at skulle ud på indkøb og lave maden, ved at bestille din nytårsmenu online.

5 retter serveret for dig og dit selskab

Du kan bestille en 5-retters menu, som du kan hente i Odense, klar til servering på nytårsaften. Dermed bliver både du og dine gæster godt forkælet med god mad hele aftenen, uden i selv skal løfte en finger. Bestil nytårsmenuen her og bliv klar til den perfekte nytårsaften.

Menuen er fastsat af 5 formidable retter, som alle bringer noget nyt til bordet. Der er en forret, som vil vække appetitten hos jer alle. Derefter er der en mellem ret, som består af en lettere anretning. Hovedretten består oftest af et stykke godt kød med dertilhørende tilbehør. Sidst men ikke mindst er der et lækkert ostebræt samt en sød dessert. Dermed er hele aftenen dækket ind og alle smagssanser bliver stimuleret. Det er muligt at tilkøbe snacks til menuen, hvis du vil have nogle lettere snacks at servere i løbet af aftenen.

Du kan vælge at tilkøbe vin, som er tilpasset alle retterne. Dermed vil du få en flaske vin til hver ret, som passer til smagsprofilen af retten, som i skal spise. Dette er den ultimative forkælelse på nytårsaften. Det er også muligt blot at købe maden, og selv finde den rette vin og drinks til maden.

Bestil online og gør det nemmere for dig selv

Den lækre 5-retters menu er fastsat som den er. Det vil sige, at der ikke kan ændres i indholdet eller formatet. Til gengæld gør dette også bestillingen meget nemmere, da du simpelthen blot skal gå ind og betale per mand. Det eneste som du skal tage stilling til er følgende:

  • Hvor mange personer i er
  • Hvornår på dagen du vil hente maden
  • Om du vil have vin med til maden
  • Om du vil købe snacks med

Der er lukket for kommentarer.