Skab personlig stil i boligen med billeder og billedrammer

De fleste nybyggede eller moderne hjem består af hvide vægge, som understreger den skandinaviske stil med rene linjer og minimalisme. I mange tilfælde kan disse hvide vægge dog komme til at fremstå kolde og kedelige, hvis der ikke bliver dekoreret med noget, som bryder og pynter på de hvide farver. Det er naturligvis vigtigt, at man vælger noget pynt, som passer til den resterende indretning, og som er med til at understrege sin egen personlige stil. Hvis man vælger at pynte væggene med de rigtige midler, findes der ikke noget, der kan udtrykke den personlige stil bedre. Det kan være alt fra et par ski eller en gammel kælk til en plakat af sin fødeby, en hel billedvæg eller private fotos i flotte billedrammer. Netop fordi der er så mange forskellige måder man kan udtrykke sin personlighed og personlige stil, kan det være svært at finde det helt rette udsmykning til sine vægge i boligen.

Eksempel på romantisk ramme til julen

3 tips til dekoration med billederammer

Når man har fundet sit motiv, er det vigtigt at man overvejer nøje, hvilken ramme man skal vælge. Motivet bliver nemlig mere iøjnefaldende og løftes i højere grad, når det får en ramme om sig. Der findes en bred vifte af billederammer i alle farver, materialer og størrelser, men det handler om at finde lige præcis den type, som får det bedste i motivet frem.

  • Farver: Det vigtigste når man vælger en ramme er, at rammen matcher motivet. Hvis man har et grafisk billede eller et privat foto i sort/hvid, vil det som oftest matche de fleste rammefarver. Har man derimod et motiv, hvor der er knald på farverne, kræver det lidt mere overvejelse, når man skal indramme det. Hvis man kan finde balancen og det perfekte match mellem ramme og motiv, er man sikker på at skabe en fuldkommen enhed, som vil klæde ethvert rum i hjemmet.
  • Materiale: Når farven er på plads, er næste punkt på dagsordenen at vælge det materiale, som passer bedst ind i den resterende indretning. Der er flere ting, som bør tages med i overvejelserne – herunder hvilken type væg de skal hænge på og hvilket udtryk man ønsker. Hvis man ønsker et stilfuldt og moderne udtryk, bør man vælge rammer som er lavet af aluminium. Disse rammer vejer meget lidt, og kan derfor let hænges og på alle typer vægge. Hvis man derimod vil skabe en mere klassisk og autentisk stil, kan man med fordel vælge en ramme af træ rundt om sit valgte motiv.

  • Placering: Efter man omhyggeligt har valgt både farve og materiale til sin billederamme, er det tid til at finde den rigtige placering. Det handler om at få det harmoniske billede med motiv og ramme til at passe ind i resten af indretning. Her gælder det om, at rammens farver matcher andre nips-ting eller møbler i rummet. Det kunne være en pude, en lysestage eller et sofabord af samme farve eller materiale. Hvis man har et bestemt billede eller motiv, som man er særligt glad for, og som man ønsker ekstra opmærksomhed, kan man hænge det alene på en rolig væg. 

Stort udvalg online

Fotorammer er altså den perfekte indretningsdetalje, og herigennem kan man hurtigt tilføre sin bolig et særligt udtryk. Online kan man finde billederammer i høj kvalitet og oven i købet til Danmarks bedste priser. Der er et bredt udvalg af rammer i forskellige materialer, farver og alverdens størrelser, så man har de bedste forudsætninger for at finde lige præcis det, som passer bedst ind i sin indretning og personlige stil. Samtidig er der rig mulighed for at blive inspireret og få gode råd, når man klikker rundt på siden. Når alt kommer til alt, er det altså kun fantasien der sætter grænser, når det handler om billedrammer, motiver og personlig stil.