Opnå din maksimale kompensation!

Du kan beregne og tjekke din maksimale kompensation, samt oprette dit krav hos flypenge.dk, hvor du kan opnå op til 4.500 kr. pr. passager i kompensation, hvis dit krav er kompensationsberettiget.

Det er grundet EU-reglerne, at du kan have ret til flyforsinkelse erstatning. Du skal dog være opmærksom på, at disse regler alene gælder for flyvninger inde i Europa, fra Europa eller ind i Europa. En flyvning udenfor EU, er derfor ikke omfatter af reglerne, og du har derfor ikke mulighed for at få erstatning.

forsinkelser i japan koster årligt 23 mio.

Hos flypenge.dk kan du få professionel hjælp fra starten af din sag til slut – hvis du ikke selv får dine penge tilbage, koster hjælpen dig ingenting.

Det kan være en rigtig god idé at få hjælp af et retshjælp-firma til at håndtere dit krav, samt hjælpe dig med at opnå din retmæssige kompensation.

Flyforsinkelse erstatning

Hotel, forplejning og transport

Ved en forsinkelsestid på mindst to timer, har du ret til gratis måltid og forfriskninger, og gratis telefonopkald.

Ved en forsinkelsestid på mindst fem timer, har du udover de ovenstående rettigheder også ret til gratis overnatning, hvis det bliver en nødvendighed – og transport til og fra lufthavnen.

Om du bor inden for EU’s grænser eller ej, har ikke betydning for, om du kan opnå kompensation fra flyselskabet. Du skal bare have været på en flyrejse inden for de sidste tre år, som berettiger dig til flykompensation.

Mistet flyforbindelse?

Hvis du ikke nåede dit forbindende fly på grund af en aflysning eller forsinkelse, er flyselskabet, der forårsagede, at du ikke nåede din videre flyforbindelse, forpligtet til gratis at sørge for, at du kommer videre på din rejse, og når din endelige destination.

Hvis dit forbindende fly afgik uden for EU til EU med et EU-registreret flyselskab eller afgik fra EU, er du berettiget til kompensation. Afstanden på flyrejsen udregnes fra det forbindende fly til din endelige destination på hele den resterende del af din flyrejse.

Forsinkelse på charterrejser

Hvis du oplever en flyforsinkelse på en charterrejse, har du på lige vilkår med alle andre berettigede flyrejser ret til flykompensation.