Når køledisken er løbet tør for gode idéer …

Kender du det? Man står i supermarkedet efter en lang arbejdsdag og skal handle ind til aftensmaden, men ved ikke helt til hvad. Man kaster fortvivlede blikke i køledisken og forsøger at hente inspiration i de andres indkøbskurve. Uden held. Alle intentioner om at lave noget nyt, noget spændende og noget lækkert til aften er væk. Og så ender man med at tage noget lidt tilfældigt i farten. Noget let og hurtigt – som man ved alle kan lige.

Få fornyet inspiration til god mad

Er du også træt af halvhjertede løsninger? Hurtige pap-pizzaer og fantasiløse frikadeller hele ugen? Savner du ny inspiration til madlavningen og helt nye retter på menuen? Og ønsker du at kunne sætte sund og nærende mad på bordet, uden at bruge timevis i køkkenet? Så bør du overveje at skifte panikindkøbene sidst på dagen ud med færdigpakkede måltidskasser. Foretrækker du tilmed, at maden er økologisk, vegetarisk og nem at lave, så er Simple Feast måltidskasser det perfekte valg!

Måltidskasser for enhver smag

Men der er mange andre måltidskasser at vælge imellem. Så uanset om du er vegetar eller veganer, kødspiser eller fiskeelsker, så findes der også en kasse til dig. Du kan også vælge mellem måltidskasser, hvor du får spændende opskrifter og alle råvarer til at lave dem. Eller kasser med retter der blot skal lunes. Og så naturligvis dem midt i  mellem. Så uanset om du foretrækker at lave maden selv fra bunden eller ønsker det så nemt som muligt? Så er der masser af kasser at vælge imellem.

Du bestemmer!

Og ikke nok med, at du stort set selv kan bestemme hvilken type måltidskasse du ønsker. Du kan også selv bestemme om du ønsker dem til 2, 3 eller 4 personer. Om der skal være til 2, 3, 4, eller 5 dage om ugen. Lige som du naturligvis også selv vælger, om du ønsker en kasse hver eller hver anden uge. Så leveres din – eller dine – måltidskasser lige til døren. Og lige til at gå til! Det hele pakkes naturligvis i emballage, der sikrer at indholdet holder sig frisk. Også selv om du ikke lige er hjemme til at sætte det på køl.

Sig farvel til fantasiløse retter

Lyder det ikke fristende? Hvorfor så ikke prøve det af! Det er både nemt og lækkert og så sparer det dig for mange timerved køledisken i supermarkedet. Mange måltidskasser har desuden introduktionstilbud, lige som du også kan være heldig at finde gode rabatter på dem på nettet. Så sig farvel til udmattende indkøb efter arbejde. Farvel til fantasiløse middagsretter. Og goddag til spændende og velsmagende løsninger – leveret lidt til døren!