Hold et brag af en julefrokost hos City Bowling i Odense

Selv om vejret endnu er lunt, og vi stadig nyder godt af solens varme stråler, så siger kalenderen, at vi er nået til andet halvår af 2019. Og inden vi ved af det, begynder dagene at blive kortere, temperaturen falder, og træerne begynder at miste deres blade. Men der er også et lyspunkt i mørket, og det er, at de mørke tider også varsler, at julen lige er om hjørnet.

Danskerne er helt vilde med jul, og vi er især rigtig glade for de mange fester, som bliver holdt i de kolde måneder. Af samme grund er julefrokosten også nærmest en højtid i sig selv, for det er en begivenhed, som mange ser frem til hvert år.

Bowling er for unge, gamle, kvinder og mænd og styrker sammenholdet.

Bor du i Odense og omegn, skal du skynde dig, hvis du endnu ikke har fået booket lokaler til årets største fest. Hold din næste julefrokost i Odense hos City Bowling, og få en herlig julefrokost, der både byder på god mad, høj stemning og underholdende bowling.

Sæt gang i festen med en sjov omgang bowling

Holder I julefrokosten hos City Bowling får du og dit slæng rige muligheder få en sjov start på aftenen. Køber I bowling til jeres julefrokost, vil I komme til at opleve City Bowlings helt specielle party bowling stemning. Her bliver lyset dæmpet, mens neonlyset bliver tændt, så banen, keglerne og kuglerne lyser op som stjerner i mørket.

Den helt rigtige musik er også vigtig for at opnå en festlig stemning, og derfor bliver der selvfølgelig spillet en blanding af klassiske julehits og nyere musik.

Under bowlingen vil I få mulighed for at købe vand og øl til spotpriser. I kan købe et øltårn til latterligt lave priser, og I kan købe flasker og sodavand for næsten ingen penge. Som om det ikke var nok med de festlige tilbud, så kan I også vinde gratis shots til hele banen. Her skal I lægge mærke til, når den røde kegle står forrest. Kan I lave en strike med den røde kegle i front, så er der gratis shots på husets regning.

Ingen julefrokost uden god dansk julemad

For at julefrokosten bliver god, kræver det selvfølgelig god mad. Og det kan du og dit selskab være sikker på at få hos City Bowling. Bowlinghallen har nemlig for længst indset, at god mad tiltrækker gæster, og derfor har de hyret deres helt egen køkkenchef. Det sikrer, at kvaliteten altid er i top, og at bowlingcentrets gæster altid kan se frem til at få serveret lækker mad.

Til julebordet kan I derfor se frem til at smage alle juleretterne i form af en lækker julebuffet. Fra det kolde og lune køkken vil der blive serveret marinerede sild med karrysalat, lune fiskefileter, lun leverpostej og røget laks.

Fra det varme køkken kan I se frem til at spise ribbensteg med sprød svær, andebryst med svesker, stegt medisterpølse og glaseret skinke med grønlangkål som tilbehør.

Som tilbehør vil I få flødekartofler, rugbrød, flutes, almindelige og brunede kartofler og forskellige salater. Til dessert kommer I ikke udenom den ultimative juledessert: Risalamande med kirsebærsauce.