Glæd en du holder af med en overdådig gavekurv

Gavekurven er en tidløs gave, fordi den fyldes med hvad som helst. Det gør, at den nemt skal skræddersys, så den passer til din modtagers præferencer. Er det din søster, som skal have gavekurven, og er hun helt vild med chokolade? Så giv hende en sød gavekurv med eksklusiv og håndlavet schweizisk chokolade. Er det din dygtige kollega, som skal have en jubilæumsgave, og ved du, at han elsker en god øl? Så skal han da have en dejlig gavekurv med kvalitetsøl fra danske mikrobryggerier.

Kan gives i alle anledninger

Udover at en gavekurv kan tage hvilken som helst form så har de også den fordel, at de kan gives som gave i alle situationer. Giver du en gavekurv til en, som du kender godt, så kan du fylde kurven med lækkerier, som du ved, at de elsker. Er gaven til en, som du kun kender perifert, så kan du fylde den med forskellige luksusprodukter. Uanset hvad du lægger i kurven, vil din modtager få et overflødighedshorn med lidt lækkert til smagsløgene og lidt æstetisk til synssansen.

Gør det selv og giv en personlig gave

Du kan bære dig ad på flere måder, når du vil give en dejlig gavekurv i gave. Den første mulighed er, at du selv samler en kurv med lækkerier og blomster. Dermed får du fuld kontrol over gavens indhold og udseende, og din gave kan ikke blive mere personlig. Men med stor frihed kommer også stort ansvar, for når du selv vil bygge kurven, så betyder det også, at du selv skal ud og købe herlighederne, som skal i, samt materialer til indpakningen, så din modtager kan få en smukt indpakket gave.

Har du masser af tid, er dette en sjov og kreativ løsning, men for de fleste er det desværre alt for omstændigt. Der er dog en anden løsning, som er lige så god, og som kræver mindre energi fra din side af.

Bestil en lækker gavekasse på nettet og spar tid og energi

I stedet for selv at bruge tid og energi på at lave en gavekurv kan du i stedet bestille og sende en gavekurv fra nettet. Mange florister har også en webshop udover den fysiske butik, og er der nogen, som er god til at sammensætte gavekurve, så er det uden tvivl floristerne.

Når du køber din gavekurv online, sparer du ikke kun tid, men som oftest sparer du også penge. Det gælder især, hvis du gerne vil give din modtager en kurv fyldt til randen med luksusprodukter. En blomsterhandler får jo sådanne produkter til indkøbspris, mens du får dem for salgsprisen, som er noget højere. Derudover får din modtager en kurv lavet af en erfaring håndværker, hvilket også er en oplevelse i sig selv.

De fleste florister tilbyder hurtig levering, og det er normalt, at din gavekurv kan leveres allerede dagen efter, at du har lagt bestillingen. Nogle tilbyder sågar levering samme dag, hvis man bestiller inden et bestemt tidspunkt. Send gavekurv her og overrask en, som står dit hjerte nært.