Få fornyet energi med healing

Er du plaget af allergi, smerter, forhøjet eller lavt blodtryk eller en anden form for fysisk ubehag? Eller døjer du med en ubehagelig psykisk tilstand eller lidelse som angst, depression, stress eller andet? Uanset om du kan svare ja til det ene eller det andet, eller hvis du i det hele taget bare føler dig lidt tom for energi, kan en healer måske hjælpe dig med dit problem.

Rodløs eller Grounding?

Hvorfor vælge healing?

Med healing kan du få en gavnfuld energi, og det kan give dig en følelse af at være hel. Samtidig kan du med healing komme af med diverse fysiske eller psykiske problemer og ikke mindst følelsesmæssige blokeringer, der påvirker dig i din hverdag.

Der er dermed flere gode argumenter for at få en behandling hos en healer, som vil have en række værktøjer, der vil kunne hjælpe dig tilbage på sporet.

Sådan foregår en behandling

Du har garanteret hørt om healing før, men du ved måske ikke, præcist hvordan en behandling hos en healer foregår. Det kommer naturligvis an på den specifikke situation og den givne problemstilling, men behandlingen foregår som udgangspunkt liggende enten på klinikken eller et sted, du selv vælger.

Healeren vil fraføre eller tilføre energi ved at lægge hænderne forskellige steder på klientens krop. Der kan gå flere dage, før energierne er blevet fordelt til de steder i kroppen, hvor den skal bruges. Behandlingen kan også ske med inddragelse af sten og krystaller, som nemlig kan forstærke energierne.

Forud for ethvert behandlingsforløb er der en samtale, og som klient vil du altid blive mødt præcist, hvor du er.

Det er meget forskelligt, hvordan klienterne vil have det under selve behandlingen. Størstedelen vil dog blot føle sig afslappede og falde i søvn, men der er også nogle, som vil få en ud af kroppen-oplevelse eller se farver og symboler.