Måltidskasser

Måltidskasser er kommet for at blive

Hvorfor måltidskasser? Fordi det er nemt.

Måltidskasser til alle behov
Hvad enten du er til økologi, festmiddage, slankemad, kød, grønt, vegetar eller børnevenlig mad, så findes der en udbyder, som laver en måltidskasse som passer dig. Og prisen er alt fra dyr til billig.

Du slipper for madplaner og får enten maden leveret klar til enten opvarmning, dvs. færdigtilberedt eller i poser med alle ingredienser samlet til hvert måltid. Så skal du blot følge vejledningen og selv kokkere måltidet som er i måltidskassen.

Her er listen over udbydere af måltidskasser:

 1. Retnemt.dk  (Hele landet – 20 % rabat lige nu + foretrukket af vores brugere)
 2. Aarstiderne.com (Hele landet – 100% økologisk – velkomstgave
 3. Sundemåltider.dk (Hele landet – spar 20% med koden: sund)
 4. Simple feast (Luksusmad til nem opvarmning – Få 15% rabat med koden: 15VELKOMMEN)
 5. Dengrønneasparges.dk (Hele landet | 25% rabat med koden: livet eller få en stor velkomstgave med olivenolie, salt, sennep, honning og eddike med koden: velkommen)
 6. Saltogpeber.dk (Hele landet + Forlavede retter, som kun skal lunes)
 7. Familiemaaltider.dk (De leverer i postnumre fra 7470-9550)
 8. Fitnessfood.dk (Hele landet)
 9. Kokkenshverdagsmad.dk (Hele landet)
 10. Oef.nu (Kræver at du finder andre at købe mad med)
 11. Sundtakeaway.dk (Kasser m. færdiglavet sund mad til genopvarmning)
 12. Fitnessboksen.dk (Sund færdiglavet mad til døren)
 13. Skagenfood.dk (Fokus på fisk – Hele landet)
 14. Sartorvet (Kun frugt og grønt kasser – Levering hele landet)

måltidskasser til dørenmåltidskasser

 

 

 

 

 

 

 

Du kan både vælge antal personer til hvert måltid og du kan også bestille fra 1 til 7 måltider ad gangen. Der er perfekt til den som vil have noget lækkert og nemt. Og samtidig bliver du inspireret med nye råvarer og nye måder at lave mad på.

De fleste leverer til døren uanset, hvor du bor i landet. Nogle er lokalfokuseret og leverer fx kun i Århus eller København. Men de større udbydere leverer i hele Danmark.

Kender du flere udbydere af måltidskasser, så send os gerne en mail.

Hvad enten du skal have madkasser fast eller blot for en afveksling, så er de mange nye spændende muligheder med måltidkasser både sjove og billige. De er egnede til dig som skal have måltidskasser til din familie, men der findes også en måltidskasse til 1 person.

Der findes også varianter til dig som er på kur og skal have fisk eller grønt. Hvad enten du er vegetar, single eller noget helt tredje, så findes der noget for dig. Gå på opdagelse i muligheden og test dem af en enkelte uge for at se om de lever op til dine forventninger. Fx har Retnemt.dk et suverænt udbud og får de varmeste anbefalinger af Online-supermarkeder.dk.

Så uanset om du bor i København, Århus, Randers, Skagen eller Møgeltønder, så bliver måltidskasserne leveret til din dør.

Måltidskasser er en ting, men Slikkasser er noget andet 🙂

Der er så småt begyndt at komme diverse udbydere af slik på abonnement, hvor udbyderne har specialisteres sig i at finde særligt slik, med et specielt tema. Vi har fundet 2 af de nye spændende koncepter:

Munchbox (Amerikansk delikatesseslik)

Snackmover (Sund slikkasse, hver måned – også til børn)

 måltidskasser aarstiderne

Måltidskasser til døren

Når du får dine måltidskasser leveret, så får du dem typisk forsvarlig leveret i nogle kasser. Hvis du ikke er hjemme, så kan du bede dem stille kasserne i din opgang, carport eller lignende. Det er naturligvis på eget ansvar, men det er en mulighed. Leveringsintervallerne er lidt forskellige fra udbyder til udbyder, men det flest kører via Postnord, som har timeintervaller fra dag til dag. Det er ikke optimalt, men heller ikke umuligt at få til at fungere.

Her på online-supermarkeder har vi forsøgt at give dig et overblik over alle dem som sælger måltidskasser til døren, så kan du vælge den som bedst passer til dine måltidskasse-behov. En vigtigt ting du skal vide er forskellen på måltidskasser. Der findes 3 slags:

 • Dem som sælger måltidskasser med ingredienser, som fx grøntkasser.
 • Dem som sælger måltidskasser med råvarer til specifikke retter, inkl. tilberedningsvejledning
 • Dem som laver maden klar til genopvarmning, så du kun skal varme og anrette maden

Vi har på trapperne at teste ALLE måltidskasserne og lave en unboxing, så du mere håndfast kan se, hvordan de enkelte måltidskasser ser ud. Og testen af alle kasserne, skal naturligvis munde ud i en test-vinder.

God fornøjelse!

 

Disclaimer: Denne side om måltidskasser er primært baseret på mine egne holdninger. Da der bruges affilatelinks, anses det som god markedsføringsskik at offentliggøre dette.

www.maaltidskasser.nu